"Een product niet op voorraad? Geen man overboord! wij helpen u graag."

"...Alles wat u bij ons zoekt is van RVS..."

Over Sailinox


Kwaliteit staat voorop
                     
Sailinox is een roestvrijstaal specialist op gebied van de watersport, industrie, bouw, huis en tuin. Door directe import liggen onze prijzen aanzienlijk lager dan gebruikelijk in de branche.  Wij leveren via onze webwinkel direct aan gebruikers en consumenten en dat scheelt in de kosten. Kosten die wij niet maken zie je ook niet terug in de verkoopprijs. Want uiteindelijk betaalt u bij de concurrent voor alle overhead zoals dure winkelpanden, dure reclame uitingen of veel personeel. 

Producten
Onze producten zijn gemaakt van hoogglans gepolijst roestvrijstaal, AISI 316/304 kwaliteit. In tegenstelling tot verzinkt dekbeslag blijft dit mooi glanzen, ook na jaren op of aan zoutwater. 

Directe Import
Sailinox heeft veel schakels in de bedrijfskolom overgeslagen, daarom importeren wij rechtstreeks bij de fabrikant. niet via Importeur > groothandel > dealer > detailhandel > consument.  Gewoon rechtstreeks!

Geen wachttijden 
De voordelen van het internetshoppen; niet voor de kassa, geen reistijd en 24 uur per dag online bestellen. Alles wordt keurig thuis bezorgd binnen 1-3 werkdagen.

Kwaliteit 
RVS AISI-316 zeewater bestendige kwaliteit die voldoet aan alle eisen die in de watersport branche gesteld worden. Alles is Hoogglans gepolijst, een sieraad voor uw schip. Op ankers een standaard garantie van 3 jaar!