Een product niet op voorraad? Geen man overboord! Want wij helpen u graag
"Alles wat u bij ons zoekt is van RVS."

Skabelon

Sailinox is er als eerste in geslaagd een freesmethode te ontwikkelen voor beslag toegepast in  de Jacht en interieurbouw.

Goed voorbeeld is een teakhouten dek voorzien van rubbernaden, om hier na het aanbrengen van het teak en de gekitte naden het beslag, bijvoorbeeld tankdoppen in het gangboord of scharnieren voor dekluiken aan te brengen.  

De noviteit bestaat uit een sjabloonhouder die middels vacuüm op het dek wordt geklemd, waarin men verwisselbare sjablonen kan plaatsen. Middels een eenvoudige bovenfrees voorzien van freesje met aanlooplager  kan met op deze manier bijna alle soorten scharnieren, luikringen, tankdoppen en andersoortig beslag precies infrezen.  

De sjablonen zijn CNC geproduceerd dus een strakke passing is gegarandeerd. De sjabloonhouder zuigt vacuüm op vele ondergronden, het vacuüm kan worden opgewekt middels een venturiventiel en compressor of een eenvoudig ligt vacuümpompje. 

Sailinox levert vele soorten luxe en zware scharnieren in RVS 316 en vanaf nu kan men de bijpassende freessjablonen meeleveren. 


Benieuwd of geïnteresseerd geraakt in de Skabelon? Bel ons op 0521-750334 of stuur een mail naar info@sailinox.nl